Haarstudio Meijer

Net een haartje beter

HistorieDe kapsalon bestaat al vanaf 1966. Eerst een jaar in het pand van Langkamp, daarna is mijn vader verhuisd naar dit pand waar we nu dus al zitten vanaf 1967.

De eerste jaren deed mijn vader het samen met mijn moeder. Op zestienjarige leeftijd kwam ik, Marcel, in de zaak werken. Toen heb ik vele jaren met mijn vader gewerkt. Daarnaast werkte ik ook in Holten, waar ik tien jaar heb gewerkt. In de tussentijd kwam mijn broer ook in het vak. Hij heeft altijd bij mijn vader gewerkt. Later ben ik ook volledig thuis komen werken. We hebben jaren met ons drieën gestaan, totdat mijn vader er in 2003 mee ging stoppen. Mijn broer en ik hebben de zaak vervolgens voortgezet. In 2008 maakte mijn broer de keus om naar Duitsland te verhuizen en daar een kapsalon op te zetten. Vanaf dat moment heb ik de zaak van mijn vader en moeder overgenomen en run ik nu de zaak in mijn eentje. Dit is niet helemaal waar; mijn vrouw Mathilde helpt mij ook mee, want zij gaat over de boekhouding.

Ons gezin bestaat uit: ikzelf, mijn vrouw Mathilde, mijn zoon Kevin en mijn dochter Naomi. En wie weet is er nog weer een opvolger van dit mooie familiebedrijf dat Haarstudio Meijer heet………Copyright © 2013. All Rights Reserved.